Noticias

Presentació del SESMDI al Vallès Oriental

Martes 24/01/2023

El Servei Especialitzat en Salut Mental i Discapacitat Intel·lectual (SESMDI), constituït per un equip multidisciplinari, es presenta aquest gener al Vallès Oriental. 

Es tracta d'un equip especialitzat i compta amb els següents professionals: Dunia Montalvo, psicòloga clínica; Ona Vidal, treballadora social; Margarita Morles, psiquiatra; Lucía García, educadora social; Laura Atienza, infermera; Katrina Sangrà, administrativa; i Carmen Vargas, psicòloga clínica i Coordinadora de la Línia assistencial del Servei d'atenció persones amb Discapacitat Intel·lectual de Benito Menni CASM (Hospitalització/SESMDI).

S'han dut a terme dues trobades per presentar el Servei arreu del territori, on s'ha comptat amb la presència i suport de la Dra. Belén Gias com a Cap del territori de Benito Menni CASM. Les sessions han disposat d'una obertura, a càrrec de la Dra. Belén Gias; la presentació del SESMDI, realitzada per la Coordinadora, Carmen Vargas; i finalment un torn de preguntes dirigit als assistents per tal d'atendre les diverses consultes. 

Les trobades s'han celebrat els dies 12 i 20 de gener. El dia 12 es va assistir a la sessió clínica del CSMA de Mollet, on van participar al voltant de setanta professionals; i el dia 20 es va presentar el SESMDI a la Fundació Vallès Oriental davant de catorze assistents. 

L'acollida a ambdues trobades ha estat molt positiva. L'equip ha expressat la satisfacció de poder comptar amb aquest servei, molt desitjat per part de tots els professionals del territori, així com per les entitats del sector.

 

SESMDI

FORMAMOS PARTE DE

codi tipus

hospitals sense fum

cluster salut mental

 

CONTACTE CON NOSOTROS
Benito Menni CASM
C/ Dr Pujadas, 38 - 08830 St Boi de Llobregat
Teléfono: 93 652 99 99 / Fax 93 640 02 68 /
hospital.hbmenni@hospitalarias.es
Centres
Reconeciminetos a la calidad y excelencia
Última modificación: 30/11/2023
EFQM500
Iso
UNE
donabedian
Gold forum member