Noticias

Guanyadors dels concursos nadalencs

Jueves 23/12/2021
La UCA guanya el concurs de postals de Nadal i la unitat A el de decoració i pessebres

En una edició en què s'han presentat nombroses creacions i en què moltes d'elles han estat mostra d'originalitat i acurada elaboració, el jurat ha emès el seu veredicte tenint en compte aspectes com la implicació de persones, la vistositat, l'originalitat o l'ús d'elements reciclats en l'elaboració entre d'altres.

En el cas del concurs de pessebres el primer premi ha estat per a la Unitat A, amb una proposta de pessebres i guarniment en què han destacat la creativitat i la producció amb materials reciclats.

El segon premi se l'emporta la Unitat H per l'original posada en escena en l'elaboració dels seus pessebres, i el tercer premi queda repartit entre dues unitats que han obtingut la mateixa puntuació, la unitat J i l'HD Psicogeriatria.

WhatsApp Image 2021 12 24 at 092402
En el cas del concurs de postals, el primer premi ha estat per la UCA, amb dues propostes on han destacat els missatges plasmats i l'originalitat dels formats.

El segon premi de les postals és per l'HD Psicogeriatria, i el tercer premi queda repartit entre l'Arxiu i el Servei d'Atenció a l'Usuari.

A tots els participants gràcies per les vostres propostes, amb les quals heu acostat la il·lusió del Nadal tant a usuaris com a familiars i treballadors, i enhorabona als guanyadors. 

FORMAMOS PARTE DE

codi tipus

hospitals sense fum

cluster salut mental

 

CONTACTE CON NOSOTROS
Benito Menni CASM
C/ Dr Pujadas, 38 - 08830 St Boi de Llobregat
Teléfono: 93 652 99 99 / Fax 93 640 02 68 /
hospital.hbmenni@hospitalarias.es
Centres
Reconeciminetos a la calidad y excelencia
Última modificación: 05/12/2022
EFQM500
Iso
UNE
donabedian
Gold forum member