Noticias

La importància del programa PSI i la relació amb d’altres programes comunitaris

Viernes 26/11/2021

Més de 200 persones participen al webinar “Pla de Serveis Individualitzats i altres equips sanitaris i socials comunitaris”, entre ells nombrosos professionals de Benito Menni CASM

La jornada, que ha aplegat més de 200 participants en una sessió en línia, ha volgut posar de manifest l'objectiu de seguir avançant en el model PSI i en la confluència amb els altres equips d'intervenció de proximitat. La taula, amb sis ponents de diferents serveis/programes que treballen a la comunitat - ECID (Equip Clínic d'Intervenció a Domicili); HAD (Hospitalització domiciliària); ADI (Atenció Domiciliària Intensiva); Fundacions tutelars; ESMES (Equip de Salut Mental per Persones Sense LLar) i SAD (Servei d'Atenció Domiciliària) - ha deixat entreveure les fortaleses i debilitats de les sinèrgies existents entre aquests serveis per poder enfortir-les i aconseguir consolidar el model i la intervenció de proximitat.

 

IMG20211125102715
Apropar l'assistència de la salut mental allà on la requereixen les persones i atendre el trastorn mental sever a la comunitat fa que disminueixin els ingressos hospitalaris i augmenti la responsabilitat cap a les pròpies dificultats, millorant així la salut de la persona i el seu suport social. El desplegament dels equips PSI, amb l'actualització del seu marc tècnic de referència, juntament amb l'aparició de nous equips que treballen en l'entorn de proximitat de la persona atesa, han afavorit l'organització d'aquest webinar. En paraules de Xavier Fernández Flamarich, gestor de casos PSI a Benito Menni CASM i membre dels comitès organitzador i científic de la jornada, “la posada en comú ens ha ajudat a conèixer el treball dels equips amb els que sovint tenim contacte, i a saber com podem millorar la nostra col·laboració efectiva. L'èxit de participació, 220 persones, ens encoratja en l'organització d'una jornada presencial de cara al 2022”

 

FORMAMOS PARTE DE

codi tipus

hospitals sense fum

cluster salut mental

 

CONTACTE CON NOSOTROS
Benito Menni CASM
C/ Dr Pujadas, 38 - 08830 St Boi de Llobregat
Teléfono: 93 652 99 99 / Fax 93 640 02 68 /
hospital.hbmenni@hospitalarias.es
Centres
Reconeciminetos a la calidad y excelencia
Última modificación: 30/11/2023
EFQM500
Iso
UNE
donabedian
Gold forum member