Noticias

Professionals referents de Salut Mental i Addicions es reuneixen en una jornada per enfortir el model col·laboratiu en aquest àmbit sanitari

Lunes 16/12/2019

Avui es celebra la Primera Jornada per a Professionals Referents de Salut Mental i Addiccions (SMiA).

L'acte està organitzat conjuntament per l'Institut Català de la Salut (ICS) – Servei D'atenció Primària Vallès Oriental, l'ABS La Roca del Vallès, el Servei de Salut Mental de la Fundació Sanitària Mollet (FSM) i l'Hospital Benito Menni Complex Assistencial en Salut Mental (CASM). El lema de la jornada “El cap en el treball col·laboratiu” denota la voluntat compartida per tots els agents implicats en el sistema d'atenció sanitari per tal que aquest abordatge en xarxa sigui una realitat.

L'augment de la demanda a l'atenció primària en relació a les problemàtiques psicosocials durant la darrera dècada, també l'increment de la demanda en l'atenció especialitzada de SMiA, així com la interdependència entre xarxes és innegable. Convertir aquesta tendència en una realitat col·laborativa és el repte i punt de partida de la jornada. Per aquest motiu, l'esdeveniment pretén facilitar aquest context de col·laboració, potenciant el coneixement mutu i la reflexió conjunta del nostre sistema en clau territorial per superar els obstacles actuals i donar respostes assistencials a partir de la conjunció dels principis de necessitat de salut.

La jornada està dirigida a professionals d'atenció primària referents de SMiA, als que condueixen grups psicoeducatius, així com també als professionals de la xarxa de SMiA de les diferents institucions proveïdores del Vallès Oriental, a treballadors socials sanitaris i a equips directius de centres d'atenció primària.

 

prog

FORMAMOS PARTE DE

codi tipus

hospitals sense fum

cluster salut mental

 

CONTACTE CON NOSOTROS
Benito Menni CASM
C/ Dr Pujadas, 38 - 08830 St Boi de Llobregat
Teléfono: 93 652 99 99 / Fax 93 640 02 68 /
hospital.hbmenni@hospitalarias.es
Centres
Reconeciminetos a la calidad y excelencia
Última modificación: 24/01/2023
EFQM500
Iso
UNE
donabedian
Gold forum member