Noticias

Primera jornada de la trobada de Consells de Direcció a Guadarrama

Martes 19/09/2023

Avui, dimarts 19 de setembre, ha tingut lloc la primera jornada de la VII Trobada de Consells de Direcció de Germanes Hospitalàries, sota el lema “Protagonistes del Canvi en Hospitalitat" celebrat a Guadarrama (Madrid). Una trobada en el qual s'està dialogant sobre els models relacionals del nostre Marc d'Identitat aproximant-nos a diferents temes d'actualitat en: Identitat hospitalària, persones, diàleg amb la societat, sostenibilitat econòmica, assistencial i educatiu.

La superiora provincial Sor Matilde Porras ha estat l'encarregada d'inaugurar la jornada. Ha tingut unes paraules d'agraïment a tots els assistents per la seva labor en el dia a dia dels nostres centres i ha compartit les seves inquietuds davant la pròxima celebració dels Capítols General i Provincial que es duran a terme l'any vinent 2024. I ens ha convidat a "mirar el passat amb gratitud, viure el present amb passió i abraçar el futur amb esperança".

Posteriorment, Alberto Martín de la Mata, Gerent Provincial, ha compartit amb tots els assistents els importants reptes que afrontem com a institució en els pròxims mesos. En el seu discurs ha apel·lat a continuar treballant en conjunt amb uns objectius comuns que ens ajudin a afrontar el futur de l'obra hospitalària amb garanties.

Seguidament, Alejandro Florit, director provincial de l'àrea d'Identitat Hospitalària i Joan Orrit, director gerent del centre de Sant Boi han emmarcat la trobada amb la seva ponència "En clau d'hospitalitat" on han apuntat que: “El futur del Projecte Hospitalari suposa per a nosaltres un clar compromís institucional cap al seu desenvolupament sostenible en fidelitat a la nostra Missió.”

Després d'una breu pausa per al cafè, la trobada ha continuat amb una taula liderada per Fuencisla de Santos, directora provincial de l'àrea de persones qui ha realitzat una presentació titulada "Avançant en Corresponsabilitat" on ha parlat de com potenciar el rol del comandament en els nostres centres. Al costat d'ella, li acompanyaven en la taula Miriam Algarra Ramos, directora d'infermeria de l'Hospital Sant Rafael de Barcelona, Marian Carbajo, directora d'infermeria del Centre Hospitalari Pare Menni de Santander i Alfonso Cerdán, gerent del centre de Germanes Hospitalàries Zaragoza, que ha compartit amb els presents tres bones pràctiques que realitzen en els seus centres.

En l'última taula han participat Juan Urdiroz, director provincial d'àrea econòmic financera i Jose Pablo Toquero, responsable d'assessoria jurídica que han parlat del context macroeconòmic actual i de transparència i bon govern respectivament.

Demà la jornada començarà a les 8.30 i estarà centrada en el "Diàleg amb la societat" i en el "Model Assistencial i Educatiu".

 

.

FORMAMOS PARTE DE

codi tipus

hospitals sense fum

cluster salut mental

 

CONTACTE CON NOSOTROS
Benito Menni CASM
C/ Dr Pujadas, 38 - 08830 St Boi de Llobregat
Teléfono: 93 652 99 99 / Fax 93 640 02 68 /
hospital.hbmenni@hospitalarias.es
Centres
Reconeciminetos a la calidad y excelencia
Última modificación: 30/11/2023
EFQM500
Iso
UNE
donabedian
Gold forum member