Noticias

Participació al projecte HERMES

Jueves 13/07/2023

Com cada any, les unitats de Diversitat Funcional, SRC Sant Boi i Hospital de Dia de Salut Mental de Benito Menni, han participat en el Projecte Hermes impulsat i organitzat pel Museu de Sant Boi. El projecte Hermès és una iniciativa inclusiva de l'Ajuntament de Sant Boi dirigida a la inclusió en l'àmbit de la salut mental a partir del patrimoni cultural, la igualtat d'oportunitats i el treball participatiu. Benito Menni CASM hi col·labora i participa activament any rere any.

La proposta d'enguany, titulada “Fotografiem el cor de Sant Boi”, proposava fer noves fotografies del nucli antic del municipi per actualitzar el material fotogràfic de l'Arxiu Històric municipal. Com a resultat, s'han obtingut 62 noves fotografies que formen part d'una exposició temporal al Museu de Sant Boi. La preparació d'un muntatge expositiu i la curació de les fotografies han estat el centre d'un darrer taller amb els participants del projecte.

Una edició més, el valor terapèutic de la fotografia s'ha experimentat i viscut directament a cadascuna de les sessions que han format la iniciativa, on cada participant ha estat narrador d'una història visual fruit de la seva experiència i situació.

Podeu veure l'exposició al Museu de Sant Boi des de l'1 de juliol fins al 31 d'agost de 2023.

 

Hermes

FORMAMOS PARTE DE

codi tipus

hospitals sense fum

cluster salut mental

 

CONTACTE CON NOSOTROS
Benito Menni CASM
C/ Dr Pujadas, 38 - 08830 St Boi de Llobregat
Teléfono: 93 652 99 99 / Fax 93 640 02 68 /
hospital.hbmenni@hospitalarias.es
Centres
Reconeciminetos a la calidad y excelencia
Última modificación: 20/09/2023
EFQM500
Iso
UNE
donabedian
Gold forum member