Noticias

Celebrem el comiat als residents de la promoció 2023

Miércoles 24/05/2023

Aquest dimecres, 24 de maig, hem celebrat el comiat dels 6 residents de psiquiatria i psicologia que enguany acaben la seva etapa formativa al nostre centre. L'acte s'ha dut a terme de manera híbrida, amb intervencions presencials i d'altres en línia, i totes elles han agraït i reconegut l'esforç, la implicació i la feina feta per tots i totes les residents, així com de l'equip docent i tots els professionals que l'envolten.

Els sis graduats van començar l'etapa l'any 2019, fet que ha comportat que la seva residència hagi estat marcada per la pandèmia. La Dra. Amalia Guerrero, cap d'estudis, ha donat valor a la vocació dels professionals, així com al seu suport en un període de grans canvis i reptes, tot destacant la importància del treball en equip que han mostrat.

Sor Teresa Iñiguez, superiora; el Dr. Joan Orrit, director gerent; i el Dr. Emilio Rojo, director mèdic, han felicitat als residents, a l'equip docent i a tots els tutors i tutores, posant èmfasi en la importància de la formació sanitària especialitzada, i han expressat que el centre sempre estarà obert a ajudar, col·laborar i formar aliances amb tots ells i elles.

Conscients que la Docència és un dels principals actius en la transmissió de coneixement, Benito Menni CASM es va iniciar el juny de 1997 en la formació de residents de psiquiatria (MIR). El 1998 va iniciar la formació de residents de psicologia (PIR) i a partir de l'any 2000 la formació per a residents d'infermeria en Salut Mental (IIR). El juliol de 2011 el nostre centre va ser acreditat com Unitat Docent Multiprofessional (UDM Benito Menni CASM) per a la formació dels residents de les tres especialitats de salut mental (MIR, PIR i IIR).

Des de l'inici de la formació de residents, l'any 1997, fins el dia d'avui, s'han format a Benito Menni 55 especialistes en psiquiatria, 34 en psicologia clínica i 37 en infermeria en salut mental.

A l'acte, s'ha fet el lliurament dels diplomes i obsequis als 6 especialistes de la promoció 2023:

 

Especialistes en psiquiatria (MIR):

Arnaldo Alfonso Recalde

Luna San José

Carmen Ogalla

Irene Tapia

Especialistes en psicologia clínica (PIR):

Patricia Ortuño

Mireia Martí

 

Gràcies a tots i totes, us desitgem sort i molt d'èxit! 

 

.

FORMAMOS PARTE DE

codi tipus

hospitals sense fum

cluster salut mental

 

CONTACTE CON NOSOTROS
Benito Menni CASM
C/ Dr Pujadas, 38 - 08830 St Boi de Llobregat
Teléfono: 93 652 99 99 / Fax 93 640 02 68 /
hospital.hbmenni@hospitalarias.es
Centres
Reconeciminetos a la calidad y excelencia
Última modificación: 30/11/2023
EFQM500
Iso
UNE
donabedian
Gold forum member