32 joves artistes de tot Europa i usuaris de Benito Menni CASM elaboraran un mural contra l'estigma en salut mental

Lunes 01/07/2019

Artistes de Romania, Holanda, Suècia, Xipre conviuran a l'Hospital Benito Menni de Sant Boi per treballar en una obra d'elaboració conjunta que decorarà la paret exterior del centre.

 El projecte ARTabbo té la finalitat de lluitar contra els estereotips que encara pateixen les persones amb malalties mentals.

 

 L'execució de l'obra es durà a terme el cap de setmana del 6 i 7 de juliol, i es farà pública el 8 de juliol.

 

Sant Boi de Llobregat, 27 de juny de 2019._ 32 artistes de tot Europa elaboraran, de manera conjunta amb els usuaris de Benito Menni CASM, un mural contra l'estigma en salut mental, que decorarà la paret exterior del centre de Germanes Hospitalàries de Sant Boi.

Es tracta de la segona edició del projecte ARTabbo, que té l'objectiu de lluitar contra els estereotips que encara pateixen les persones amb malalties mentals. Així, joves talents de Romania, Holanda, Suècia, Xipre i Sant Boi conviuran de l'1 al 9 de juliol a l'Hospital Benito Menni per treballar en la creació artística de la mà d'artistes del mateix centre hospitalari.

Aquesta iniciativa és una acció d'educació no-formal, organitzada pel Departament de Joventut i Cultura de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i per Benito Menni CASM, i finançada per Erasmus+ i Acció Clau 1- Intercanvis juvenils.

 

8 de juliol: presentació del mural

 

L'obra, que es dissenyarà conjuntament i es durà a terme els dies 6 i 7 de juliol, es farà pública el 8 de juliol a les 18.30 h davant de l'Hospital Benito Menni, en un acte que comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, entre altres autoritats municipals, i amb representació de la direcció de Benito Menni CASM.

A dia d'avui, a la plaça de l'Ajuntament de Sant Boi, ja es poden veure les primeres accions artístiques mitjançant un fil de color que condueix fins a l'Hospital Benito Menni.

A banda de l'elaboració del mural, durant la seva estada a Sant Boi, els artistes podran gaudir d'un programa d'activitats pedagògiques i físiques, la majoria de les quals a l'aire lliure, acompanyats d'usuaris i col·laboradors de Benito Menni CASM, així com de la resta del veïnat.

 

 

 

FORMAMOS PARTE DE

codi tipus

hospitals sense fum

cluster salut mental

 

CONTACTE CON NOSOTROS
Benito Menni CASM
C/ Dr Pujadas, 38 - 08830 St Boi de Llobregat
Teléfono: 93 652 99 99 / Fax 93 640 02 68 /
hospital.hbmenni@hospitalarias.es
Reconeciminetos a la calidad y excelencia
Última modificación: 03/07/2020
EFQM500
Iso
UNE
donabedian
Gold forum member