Comunicat Benito Menni CASM respecte al COVID-19

Comunicat de Benito Menni CASM respecte al COVID-19

allargat

Benvolguts/des,

Seguint les indicacions de les Autoritats Sanitàries i els protocols interns de seguretat del pacient, Benito Menni CASM treballa activament per a la protecció i cura de les persones ateses en el nostre centre i pels seus professionals.

En aquest sentit,  s'han pres diverses mesures de restricció de moviment en relació a visites i pacients per reforçar la seva seguretat i s'han reforçat els protocols de prevenció i intervenció.

Altrament, s'ha acordat la reducció o tancament de l'activitat en alguns dels nostres dispositius comunitaris, tot mantenint l'atenció via canals no presencials i l'atenció urgent que sigui necessària, així com l'atenció telefònica a les famílies.

Volem agrair molt sincerament la comprensió rebuda per part de pacients i familiars en relació a les mesures establertes, i fer avinent el nostre agraïment i reconeixement als nostres professionals pel seu esforç i implicació.

                                                                                                                         

Amb el convenciment de què amb el suport de totes i tots podrem superar aquesta difícil situació, rebin una cordial salutació.

La Direcció

Benito Menni CASM

FORMAMOS PARTE DE

codi tipus

hospitals sense fum

cluster salut mental

 

CONTACTE CON NOSOTROS
Benito Menni CASM
C/ Dr Pujadas, 38 - 08830 St Boi de Llobregat
Teléfono: 93 652 99 99 / Fax 93 640 02 68 /
hospital.hbmenni@hospitalarias.es
Reconeciminetos a la calidad y excelencia
Última modificación: 27/03/2020
EFQM500
Iso
UNE
donabedian
Gold forum member