Darrera actualització: 19/02/2017

El contingut d'aquesta pàgina requereix una versió més recent de Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Col·laboren
Skip Navigation Links
Inici
Reglament
Recorregut
Inscripcions
Classificacions
Activitats d'animació
Segueix-nos!
Inici  
 


Benvolguts/des,

Ja la tenim aqui!!! Estem escalfant motors i preparant amb moltíssima il.lusió la tan esperada 3a Cursa Gemanes Hospitalàries Benito Menni.

Dintre dels actes commemoratius del Dia Mundial de la Salut Mental que té lloc durant el mes d'octubre, el dia assenyalat es el 13 d’octubre de 2013 a les 10:30h.

Aquest any el lema serà Posa’t en marxa!!

Seguirem el mateix recorregut que anys passats al voltant del Parc Fluvial de Granollers amb sortida i arribada a les pistes municipals d'atletisme. També comptarem amb el servei d'animació infantil i l'associació de voluntaris que tornarà a fer-se càrrec de la botifarrada. A més de la bossa de regals de cada any també farem un sorteig al final de la cursa amb obsequis dels patrocinadors.

Una altra novetat és que farem una cursa infantil gratuïta de 400 metres a les mateixes Pistes d'atletisme el mateix dia de 10 a 10:30h, fins un màxim de 50 nens. Trobareu més informació al reglament.

Volem superar-nos en nombre de participants i de voluntaris per anar augmentant la repercussió d'aquest esdeveniment en la comunitat.

No tinguis mandra, t’esperem!

Gràcies a tots,

Comité Organitzador 3a Cursa Germanes Hospitalàries-Benito Menni: Posa’t en marxa!!

   
  Benito Menni , Complex Assistencial en Salut Mental
  C/ Dr.Antoni Pujadas, 38 ,08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona) Tel: 93-652 99 99 Fax: 93-640 02 68
hospital@hospitalbenitomenni.org